De suikerstad

526.JPG’t Was vandaag behoorlijk wat stiller op de Grote Markt toen ik begon aan mijn “wandeling door Tienen”. Ik moest een manier vinden om de tijd tot 18u te doden en een fikse wandeling doorheen de suikerstad leek daarvoor geschikt.

Het was wel jammer dat de hele erfgoedsite rond het Suikermuseum gesloten was omwille van Suikerrock. Maar verder kan je wel enkele uren vullen. Het was wel jammer dat het in de loop van de voormiddag begon te regenen. Niet erg hard maar toch genoeg om een beetje nat van te worden. Voordeel was wel dat temperatuur hierdoor lichtjes daalde.

Nu is het nog een paar uurtjes rusten voor de tweede dag van Suikerrock begint. Het belooft weer stevig te rocken met Marco Z, The Van Jets, The Scabs en Golden Earring. Njammie !

 

505.JPG

509.JPG

520.JPG

562.JPG