De vesten

Omdat ik eergisteren mijn loopbuddy moest teleurstellen was het vanzelfsprekend dat ik vandaag wel naar Lier zou rijden.

Vanmorgen was ik met de auto naar Antwerpen gereden en niet met de trein (op verzoek van de NMBS zelf maar achteraf gezien totaal onnodig). Daardoor moest ik ook met de auto naar huis en was ik een dik half uur vroeger thuis dan normaal. Altijd meegenomen wanneer je ’s avonds nog wil gaan lopen.

Over het lopen kan ik kort zijn. Een rustig babbelloopje van 4,90 km (de “grote” vesten) op iets minder dan 34 minuten. En dan bij thuiskomst niet het gevoel hebben dat je gelopen hebt. Ik heb het al anders geweten.

Morgen wordt er in principe weer gelopen maar dan een officiële jogging : de Kardinaalsjogging in mijn eigen Vorselaar. Niet onmiddellijk mijn favoriete omloop (een deel van het parcours gaat door het bos op smalle bospaadjes) maar je moet de lokale bewegingen steunen of niet ?

vesten.jpg