Vakantiegevoel ?

Waar o waar is dat vakantiegevoel naartoe ? Als iemand het gevonden heeft, gelieve het me dan terug te bezorgenKnipogen.

’t Was een lange dag vandaag. Ik weet wel dat elke dag even lang is maar je weet wel wat ik bedoel. Omdat ik met de auto ging werken was ik nochtans een half uurtje later dan normaal vertrokken naar Antwerpen.

In de koffer lag mijn gestripte Fondriest. Na ’t werk zou ik die gaan vervangen door een nieuwe Giant (uiteraard mits bijstorting van een niet nader genoemd bedrag). De bedoeling was om rond vier uur te vertrekken in Antwerpen naar mijn fietswinkel in Westmalle, fiets ontvangen, naar huis rijden, snel wat eten en naar Lier rijden om een paar kilometer te lopen.

Het vertrek in Antwerpen werd echter al iets uitgesteld. Onderweg moest er nog een tussenstop worden gemaakt waardoor ik al snel een uur achterliep op schema. Bij aankomst in Westmalle was het duidelijk dat er nog één dag was vóór de vakantie van mijn fietsenmaker. Het was er enorm druk en de laatste aanpassingen aan mijn fiets moesten nog gebeuren.

Dan maar snel een berichtje naar Sally met de vraag of onze loopafspraak kon worden verplaatst naar donderdag (wat geen probleem was). Toen ik uiteindelijk thuis was ben ik nog wel snel een dikke 4km gaan lopen en die gingen ondanks de zware dag nog heel vlotjes.

 

lopendinsdag.jpg