Dagje vrijaf ?

Welke politicus zou volgend wetsvoorstel willen indien : de eerste dag na een drie weken durende vakantie wordt automatisch een dagje vrijaf gegeven ? Hij of zij die dat doet krijgt alvast mijn stemKnipogen.

Nu moet ik wel zeggen dat het allemaal nogal meeviel. Omdat ik een vrij gevulde mailbox verwachtte was ik met de “vroege” trein vertrokken (al is mijn “late” trein voor mijn collega’s nog altijd een vroege trein maar dat even terzijde).

Tijdens mijn vakantie hadden ze echter een nieuwe PC geïnstalleerd (met Windows 7) en op die PC kleefde een post-it : “Luc, vóór je aanlogt moet eerst het paswoord “gereset” worden. Bel de Helpdes”. Spijtig genoeg begint de helpdesk pas om half acht te werken zodat mijn halfuurtje extra totaal de mist is ingegaan.

Uiteindelijk bleken er een kleine 100 mails klaar te staan om te worden gelezen, gelukkig waren de meeste vooral “ter info”. Desalniettemin was ik blij dat het kwart over vier was en ik naar huis kon. In mijn rugzakje zat trouwens één van de twee ontbrekende blikjes uit de “Share a Coke with” reeks : de “Share a Coke with Friends” van Coca Cola Zero (met dank aan de collega’s van IT). En laat me nu in de krantenwinkel in Antwerpen Centraal toch wel het laatste ontbrekende blikje te hebben gevonden zeker : de “Share a Coke with Me” van Coca Cola Light. De reeks van 15 is nu dus volledig.

Toch niet slecht voor een eerste werkdag.

IMG_8437.JPG