Festijn

Het leek wel of heel België (en aan de nummerplaten te zien ook heel Nederland) vandaag had uitgekozen om een uitstapje te maken.

Op het programma vandaag: een bezoekje aan het Boekenfestijn in de Mechelse Nekkerhal waar ik had afgesproken met “de buurvrouwen”.

Daar geraken was echter geen pretje. Het was dus echt druk, zowel op de secundaire wegen als op de autostrade. Natuurlijk, als iedereen zo goed als mij met de auto zou rijden dan was er geen probleem maar helaas is dat niet het gevalKnipogen.

En ook op het Boekenfestijn leek het behoorlijk druk. Maar gelukkig niet zo druk als op de boekenbeurs en voor we het beseften lagen de karretjes vol met thrillers. Uiteindelijk heb ik 3 teruggelegd en ben ik buitengegaan met 15 boeken die me net iets meer dan 70 euro hebben gekost. Als ik daar de drie boeken die ik als geschenk heb gekocht kom ik uit op 46 euro voor 12 boeken, gemiddeld 3,80 euro per boek ! Missie geslaagd.

Het begon al donker te worden toen ik aan de terugreis begon en ja hoor, ook deze keer was het vrij druk. Geen files maar wel alle rijstroken op de E19, de Ring en de E313 behoorlijk gevuld.

Een overzichtje van de aankopen :

–       Het intieme verlangen – Bogaerts

–       Het Rashomon complex – Jef Geeraerts

–       De Paus van Saten – Patrick Bernauw & Philip Coppens

–       Ik, Beatrix – Mariëtta Nollen (gratis boek)

–       Moordcijfers – Bert van der Veer

–       Sioux Blues – Bavo Dhooge

–       Scrabble Man – Bavo Dhooge

–       Iris was haar naam – Toni Coppers

–       De Walpurgis nachtmerrie – Benny Baudewyns

–       Dromen zijn bedrog – Stan Lauryssens

–       Het Venetiaans bedrog – Steve Berry

–       The Sacred Bones – Michael Byrnes

festijn.jpg