Tirol in Antwerpen

hansi.jpgJawel, gisteren lag de Lotto Arena in Oostenrijk. Niemand minder dan Hansi Hinterseer kwam daar immers optreden. Mijn moeder kan de zangtalenten van deze voormalige skiër (van topniveau) wel smaken en dan zijn dergelijke concerten een perfect kerstcadeau, nieuwjaarscadeau, moederdag cadeau of verjaardagscadeau.

En zoals steeds met Duitse shows was er niets op aan te merken. 3 u show met een twintigtal minuten pauze halfweg. Het was trouwens één van de mooiste podiums die ik ooit gezien heb. Enkele grote videoschermen waarop glasheldere foto’s van de Oostenrijkse bergen werden getoond of waarop wondermooie effecten werden geprojecteerd. De kwaliteit van onderstaande foto is niet wat het zou moeten zijn (eenvoudig GSM’ke hè) maar het geeft wel een indruk.

26022012763.jpg

Hij had trouwens ook een heel kort maar plezant filmpje bij van een panda moeder met haar baby.


 http://static.skynetblogs.be/media/118357/26022012031.mp4