Alweer een jaar voorbij

Het lijkt alsof ik gisteren nog maar pas mijn voornemens voor 2011 heb gepost en morgen is het alweer de laatste dag van 2011 en wordt het tijd om nieuwe voornemens te posten.

Zeggen dat het jaar voorbij gevlogen is, is een understatement. Dat heeft natuurlijk veel te maken met het drukke werkjaar. Van begin tot einde is het heel druk geweest en hebben we met ons kleine team toch veel kunnen realiseren.

Er is het afgelopen jaar ook weer veel vrije tijd besteed aan de Roparun. Inzamelacties organiseren, trainingen organiseren, jogging organiseren, Roparunweekend organiseren, reünie-BBQ organiseren … Het vraagt veel tijd en af en toe heb ik me wel afgevraagd waarom ik het blijf doen. Maar ik doe het graag en gelukkig heb ik als teamcaptain een klein maar sterk organisatiecomité achter me staan. De “beloning” maakt natuurlijk ook veel goed : 9.500 euro hebben we kunnen overmaken aan de Roparunstichting voor de steun aan kankerpatiënten in België. De dankwoorden van de juiste mensen maken ook veel goed.

Het is ook jaar geweest waarin weer veel strips en boeken zijn gekocht. Ook de Coca-Cola verzameling heeft het goed gedaan net als de DVD-collectie.

Op loopgebied is het een minder jaar geweest. De laatste maanden ging het weer terug beter maar de luchtwegen houden me nu toch weer even “aan de grond”.

En zo beginnen we dan aan het meest overbodige weekend van het jaar : het oudjaar- en nieuwjaarsweekend. Zoals ik eerder deze week al aangaf : ik ben er geen fan van. Bij ons zal het een rustige avond worden : smakelijk eten en gezellig TV kijken;

Voor iedereen een gezond en sportief 2012 !


Een gedachte over “Alweer een jaar voorbij

  1. Ruth december 30, 2011 / 9:58 pm

    geniet van je rustige tv-avondje in ieder geval. Meer hoeft dat voor mij ook niet te zijn, maar ‘k heb zo’n ventje in huis die elk excuus goed vindt om uitgebreid te tafelen en zijn neef, die haar vlakbij woont, komt dan maar mee eten samen met zijn lief. Ach ja, zolang ik de deur maar niet uit hoef, héhé.
    Ook een fijn 2012 toegewenst!!

    Like

Reacties zijn gesloten.