Donkere dagen

Net als gisteren had ik vandaag weer het gevoel dat ik de enige was die moest gaan werken vandaag. Ik was al 5km onderweg toen ik mijn eerste tegenligger tegenkwam. Ook op de trein is het, voor ’s ochtends, bijzonder rustig. Daar hoor je me zeker niet over klagen.

Het probleem is wel dat er ook op ’t werk veel mensen vakantie hebben. Het is dan met momenten ook moeilijk om de motivatie te blijven behouden. Werk hebben we zat dus dat is het probleem niet maar het is toch plezanter werken wanneer je af en toe al eens kan overleggen of een “second opinion” kunt vragen.

Enfin, nog een paar dagen en het is weer terug business as usual. Die paar dagen gaan nog wel heel lang duren maar daar is niets aan te doen. Ik zal in ieder geval blij genoeg zijn. Tegen Kerstmis heb ik niets, ook al wordt er fel overdreven met als die Kerstverlichting, maar al dat “Oudjaar / Nieuwjaar” gedoe … dat zegt me weinig of niets. Heeft waarschijnlijk ook wel iets te maken met het feit dat ik een hekel heb aan dronken mensen. En aan mensen die je “het beste” wensen voor het nieuwe jaar terwijl je zeker weet dat ze je eigenlijk liever kwijt dan rijk zijn.

Een gedachte over “Donkere dagen

  1. Caroline december 28, 2011 / 8:57 pm

    Voor mij is het het eerste jaar dat ik eens 14 dagen thuis ben met de feestdagen en ik vind het dan niet erg dat anderen eens wel moeten werken. Morgen ga ik op stap naar Turnhout, met de trein. En ik zou zeggen: ik zal eens aan u denken, maar ik vergeet het vast 😆

    Like

Reacties zijn gesloten.