Storm

paraplu.jpgEcht weer om gezellig binnen te zitten niet ?

Al moet ik toegeven dat wij er op ’t werk weinig van gemerkt hebben. Sinds kort zijn we verhuisd naar de “achterkant” van het gebouw en daar is het veel rustiger dan aan de voorkant. Op weg naar huis heb ik er uiteraard wel iets van gemerkt maat toen leek het ergste voorbij. Ik ben wel zo slim geweest om mijn paraplu op ’t werk te laten want ik heb verschillende slachtoffers in vuilbakken zien steken.

’t Is ook zo van dat weer om, wanneer je gezellig binnen zit, een goed boek te lezen. Gelukkig had ik mijn boek vanochtend vroeg op de trein al uitgelezen want deze avond zou er weinig van in huis gekomen zijn. Ik had namelijk de pech dat er “een joenk” op de trein zat. Niet echt bevorderlijk voor de concentratie.

aphrodite.jpgDat boek was trouwens “Dochter van Aphrodite” van Philipp Vandenberg. Niet direct zijn beste boek maar ook niet zijn slechtste. Deze keer ging het niet over het oude Egypte of het oude Rome maar wel het oude Griekenland ten tijde van de Perzische oorlogen. De verhaallijn op zich was vrij eenvoudig maar hij weet wel als geen ander hoe hij het verleden weer tot leven moet brengen.

Volgende boek op de leeslijst is “Montezuma’s wraak” van Lynn Sholes & Joe Moore.