Motorshow Essen 2011

Ik ben best milieubewust maar vandaag ben ik dat enigszins vergeten : 400 km met de auto gereden om een paar uur naar auto’s te gaan kijken en een aantal auto’s te kopen, zij het dan wel miniatuurauto’s.

Deze week loopt in Essen immers de Motorshow, een jaarlijkse weerkerende beurs voor de autoliefhebber en dan vooral voor de tunerliefhebbers. Zelf probeer ik elk jaar te gaan omdat er ook altijd behoorlijk wat handelaars in miniatuurauto’s staan wat uiteraard mijn Coca Cola Collectie ten goede komt.

Essen01.jpg

Er stonden trouwens weer enkele pareltjes van auto’s : een mooi collectie rallywagens uit de oude doos, heel veel Ford Mustangs en nog veel meer.

essen25.jpg

Qua drukte viel het goed mee en dan nog wilden sommige personen niet uit de weg gaan staan wanneer ik een foto wou nemen.

essen15.jpg

essen19.jpg

De Coca Cola collectie is uitgebreid met 10 nieuwe autootjes.

motorshow essen.jpg

Aan de gebruikers van de E313 die denken dat “hun” snelweg de vrachtwagensnelweg is … de E34 is niet veel beter zunne. Van Duisburg tot Antwerpen … een “muur” van vrachtwagens op de rechter rijstrook. Het verschil is wel dat ze in Duitsland het inhaalverbod respecteren terwijl ze dat in Nederland in België niet doen.