Goesting

11122010232.jpgOver die goesting heb ik later nog maar misschien even een update van wat er vóór vandaag gebeurd is.

Mijn uitstapje naar Duitsland van woensdag was toch behoorlijk vermoeiend geweest. Vooral omdat ik nog diezelfde avond de foto’s heb van die dag heb bewerkt. Je kent dat wel, een beetje uitsnijden, onvolmaaktheden bijwerken, vervelende bezoekers weg schilderen indien mogelijk. En voor je het weet is het al donderdag.

Normaal gezien moest ik donderdag gaan lopen maar dat zag ik echt niet zitten. Die training heb ik dan maar verschoven naar vrijdag. Op zich was dat geen probleem want ik zou zaterdag toch ook geen tijd hebben om te gaan lopen. Er werden 5,3 kilometers gelopen. Nog belangrijk nieuws van vrijdag : mijn ticketje voor Coldplay is eindelijk aangekomen.

Gisteren stond dan weer volledig in het teken van de Roparun. In het Rotterdamse Ahoy vond immers de eerste teambijeenkomst plaats. Alhoewel ons team pas in de namiddag werd verwacht vetrok ik toch al om half negen. Eerst Carine bij haar thuis oppikken en dan naar plaats X om bij firma Y te kijken onder welke voorwaarden we daar twee mobilhomes zouden kunnen huren voor het Roparunweekend. Ik ga zowel de plaats en firma voorlopig geheim houden want het was een mooi aanbod en lezen misschien andere teams mee en ik zou toch niet willen dat zij daar net voor onze neus de laatste mobilhomes weghalenKnipogen. In Rotterdam was het weer “business as usual”.

Doordat er gisteren niet gelopen was moest er vandaag gelopen worden. De goesting om te lopen was er helaas niet. De goesting om naar het Boekenfestijn in de Nekkerhal in Mechelen te rijden was er des te meer. Uiteindelijk is het toch het lopen geworden en het zijn zelfs 9,5 km geworden. Het hadden er meer mogen zijn maar voor ’t zelfde geld hadden het er 0 geweest. Allez, niet voor ’t zelfde geld want door niet naar Mechelen te gaan heb ik wat geld uitgespaard.