Zot zijn …

zot.jpgNog een geluk dat zot zijn niet zeer doet want anders had ik vandaag serieus afgezien.

Op een vakantiedag om vijf uur opstaan, om kwart voor zes naar ’t werk rijden, daar eerst een half uur gaan lopen om dan, uiteraard na een verfrissende douche, ruim anderhalf uur chocolade ventjes proberen te verkopen.

Wie doet er nu zoiets ? Ik pleit helaas schuldig. Ja, het is iets raars, dat Roparunvirus.

Gisteren was ik er trouwens ook al geweest. Toen heb ik alle Roparunmateriaal dat nog thuis stond, en dat was behoorlijk wat, naar de opslagruimte op ’t werk gebracht.

Het liep trouwens als een trein. Met andere woorden : met horten en stoten en zonder regelmaat. Hopelijk gaat dat donderdag beter.

Een deel van de namiddag heb ik me bezig gehouden met “bang afwachten”. Ik had namelijk een bod gedaan op enkele veilingen op Ebay. Telkens ging het om vrij zeldzame OHEE’s met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar. Op beurzen kom je die raar of zelden tegen tenzij het uiteraard van die “gezochte” exemplaren zijn waarvoor ze 80 tot 140 euro vragen.

Die laatste exemplaren waren er niet bij maar ik heb toch een goede zaak gedaan. ’t Is nog wel wachten op de volledige prijs inclusief verzendingskosten maar aan een gemiddelde prijs van 3 euro per verhaal ben ik uiterst tevreden.

Het ergste van de zaak is wel dat ik al die boekjes als kind gelezen heb en dat die toen gewoon met het oud papier zijn meegegeven. Maar ja, er was toen nog geen sprake van een stripcollectie.

En morgen gaan we nog eens gek doen : bijna 400 km autostrade doen met de hoop van een paar miniatuurautootjes te kunnen kopen. Uiteraard ga ik ook wel eens zien wat er voor de rest zoal te zien is op de Motorshow in Essen (D) maar de belangrijkste reden is toch die miniatuurautootjes. Boys and their toys hè. Ik zal er maar voor zorgen dat ik niet teveel geld meeneem.Knipogen