Drukke werkweek

s3_r_Lange-werkdagen-steeds-meer-de-norm.jpgIk had het voorspeld en het is waarheid geworden : het is een enorm zware week geweest.

Die week is misschien best in telegramstijl samen te vatten.

Dinsdag : heel vroeg opgestaan – vroeg naar ’t werk gereden – 4,5 km gelopen – intervalletjes gedaan – laatste 500 meter aan gemiddelde snelheid van 10km/u gelopen (!) – chocolade ventjes verkocht voor het goede doel – hard gewerkt – na ’t werk gaan koken en eten in Mmmmh (verbroedering VIVIUM-VAN BREDA) – om middernacht thuis

Woensdag : “uitgeslapen” tot 6u (!) – naar ’t werk – chocolade ventjes verkocht voor het goede doel – iets langer blijven werken om het “verlies” van de ochtend goed te maken

Donderdag – terug iets vroeger opgestaan – vroeg naar ’t werk – 4,5 km gelopen – weer intervalletjes gedaan – laatste 500 meter aan gemiddelde snelheid van 9,8 km/u gelopen – voor de verandering eens langer blijven werken – weer vrij laat naar huis gereden

Vrijdag : iets later opgestaan – iets later naar ’t werk – GEEN chocolade ventjes verkocht vandaag – hard gewerkt om zo veel mogelijk gedaan te krijgen vóór mijn vakantie – naar huis – VAKANTIE !!!!!!!!