Vermoeiend

De eerste dag van wat ongetwijfeld een vermoeiende week zal worden is voorbij;

Wat maakt deze week zo vermoeiend ?

Om te beginnen de eerste inzamelactie van ons Roparunteam (http://team231.skynetblogs.be/archive/2011/11/21/eerste-actie.html) . Ik sta de volledige week in de “ochtendploeg”. Op zich is dat niet zo erg want ik ben sowieso altijd vroeg op ’t werk maar het komt er toch maar bij.

Ten tweede blijft het enorm druk op ’t werk en de uren die ik ’s morgensvroeg aan de Roparun besteed moet ik wel ergens anders inhalen. Dan moet er ook nog twee keer gelopen worden en mag ik bovendien morgenavond  op uitnodiging van een Account Manager samen met een aantal collega’s en een makelaarskantoor gaan koken ergens in de buurt van de Waalse Kaai.

Vandaag was in ieder geval al zeker vermoeiend. En dan moet je nog in de mist en in de file naar huis. Heel plezant hoor, zo van die mannen die zelfs in de file hun mistlichten laten branden. Dat verblindt helemaal niet. Wenkbrauw ophalen