Terug gelopen !

LOGO ROND.jpgDit weekend heb ik voor het eerst sinds de val van 20 september nog eens gelopen.

Gisteren ben ik ’s morgens terug naar de “plaats des onheil” gelopen. Het kan mijn verbeelding geweest zijn maar ik dacht toch even dat de afdruk van mijn lichaam nog steeds zichtbaar was op de grond 😉

Ook al ging het heel rustig was er toch wat protest van de ribben, vooral die aan mijn linkerzijde. Toen ik na ruim 4km terug thuis was deed één en ander toch wel wat pijn. Maar al bij al ben ik toch blij dat ik weer kon lopen. Ik kijk al uit naar volgende dinsdag.

Gisterenavond was het dan de bedoeling dat ik in buurgemeente Grobbendonk naar Rimboerock zou gaan. Daar trad immers Frituur Paula op. En één van de leden van Frituur Paula is immers een “schooncollega” van mij (de echtgenoot van een collega dus). Maar toen het tijd werd om door te gaan zat ik net zo goed in mijn zetel en hoorde ik de regen tegen de rolluiken kletteren. Ik ben dan maar rustig blijven zitten in mijn zetel en heb naar “Vera” gekeken op Canvas.

En vandaag heb ik vooral de eerste organisatiemeeting van onze Roparuncampagne 2011-2012 voorbereid. Morgen zitten we, na ’t werk, immers voor een eerste keer om ons plan van aanpak voor de komende maanden te bespreken.