(bijna) Pijnloos

Hoe zou het ondertussen zijn met de ribben, zo’n twee weken na de val ?

Wel, behoorlijk goed. Overdag heb ik er nagenoeg geen last meer van. Alleen ’s morgens na een nachtje keren en draaien voel ik nog wel wat pijn.

In ieder geval begin ik zaterdag terug te lopen. Het zal dan wel niet in Hasselt zijn maar gewoon rustig thuis. Als het een beetje meevalt wil ik zo snel mogelijk terug aan 3 à 4 keer lopen per week komen want anders komt mijn planning voor 2012 in het gedrang.

Of dat tijdens de week ’s morgens vroeg of tijdens de middagpauze zal gebeuren weet ik nog niet. Ik hou wel van die vroege ochtendloopjes maar het probleem is dat je dan zo vroeg moet opstaan. Daar komt dan bij dat ik eigenlijk met de auto zou moeten gaan werken in plaats van met de trein en dat doe ik echt niet zo graag meer. De ochtendspits valt dan nog wel mee maar die avondspits is gewoon vreselijk. Waarschijnlijk worden het dan ook middagloopjes. Dan zit je ook niet te knoeien met fluo-hesjes en dergelijke.