Ribbekes

ribben.jpg’t Is hier een weekje stil geweest maar er viel niet veel te vertellen.

In telegramstijl kan ik de week als volgt samenvatten : VAKANTIE GEDAAN – STOP – TERUG GAAN WERKEN – STOP – VALT NIET MEE – STOP – NOG WEL VEEL LAST VAN VAL – STOP – KLAP WAS VBLIJKBAAR TOCH BEHOORLIJK – STOP – WORDT WEL DAG NA DAG BETER – STOP.

Toch raar dat zo’n stomme valpartij, die nog niet eens spectaculair was, zo lang kan na slepen. En ik schat dat het toch nog een tweetal weken zal duren eer ik er volledig van verlost ben. De gewone bewegingen bezorgen me geen last meer. Alleen het diep voorover bukken, bijvoorbeeld om kousen of schoenen aan te doen, en het slapen gaan nog niet zo vlot. Ik kan al wel pijnloos hoesten, niezen en lachen.

Ik vrees wel dat ik Dwars door Hasselt op 9 oktober aan me voorbij ga laten gaan. Misschien is dat wel een meevaller want de avond daarvoor, op zaterdag 8 oktober, heeft RIMBOE ROCK in Grobbendonk FRITUUR PAULA te gast en die wil ik toch niet missen wanneer ze op 2,5km van mijn deur optreden