de laatste keer ? (NOT !)

Time flies when you’re having fun.

 

Wel, “time flies” ook wanneer je in een Roparun organisatie comité zit en zeker wanneer je dan ook nog teamcaptain bent.

 

Onze jogging is nog maar net achter de rug en ik zit al volop in onze volgende inzamelactie : paaseitjes verkopen. Minder zwaar dan een jogging en gelukkig kan ik ook hier rekenen op de steun van een aantal heel enthousiaste mensen maar het komt er toch maar weer bij.

 

Vandaag dan nog maar eens een half dagje verlof genomen om een bezoekje te brengen aan Jartazi in Denderhoutem om onze Roparun trainingspakken te bespreken.

 

En de komende twee maanden zal quasi elke vrije minuut aan de Roparun worden besteed. En met de dag zal het “dit-is-de-laatste-keer-gevoel” groter en groter worden. Het zal niet meer zo erg zijn als vroeger omdat de drie dames uit mijn organisatiecomité hun uiterste best doen om zoveel mogelijk werk uit mijn handen te nemen. Maar controlfreak als ik ben wil ik me toch altijd overal mee moeien Knipogen

 

Eén ding weet ik wel absoluut zeker : op 13 juni wanneer we in Rotterdam over de Coolsingel lopen zal het “wanneer-beginnen-we-er-opnieuw-aan-gevoel” weer de overhand hebben en beginnen we met volle moed aan de editie 2012.

 

Het Roparunvirus is immers zo’n virus dat resistent is tegen alle soorten antibiotica. Eens je dat virus echt in je bloed hebt dan geraak je er niet meer vanaf.