Eindelijk rust

Oef … eindelijk even rusten en ontstressen want het zijn toch wel enkele stressvolle dagen geweest. Volledig ten onrechte weet ik nu maar toch.

 

Mijn weekend stond volledig in het teken van de 1ste Ontbijtjogging van Roparunteam 231 en begon dus al op vrijdag. Om 7u stond ik al in Itegem voor de deur om Carine en Naomi op te pikken. Drie kwartier later stonden we in Antwerpen te wachten op Inge. Na een korte inspectie van de “infrastructuur” van het Sportpark Koningin Astrid reed ik samen met Inge naar de Gazet van Antwerpen om de “sportmobiel” op te halen terwijl Carine en Naomi ons “ontbijthuisje” een kleine poetsbeurt gaven.

 

Nadat we de sportmobiel veilig hadden weggeborgen was het wachten op de wagen van onze Event-sponsor GOETZE uit Lier. Die liet nog even op zich wachten wat ons de kans gaf om even langs de Makro te rijden om nog één en ander te halen voor de jogging. Om 13u was alles geregeld in het Nachtegalenpark en na een korte tussenstop om iets te gaan eten stapten we in de auto om naar Jartazi in Denderhoutem te rijden. Dat ging behoorlijk vlot tot we op de Brusselse Ring terechtkwamen. Ruim een uur hadden we nodig om 3km te overbruggen.

 

Omdat we ook nog een flinke lading paaseitjes moesten gaan ophalen in Olmen besloten we dan maar om niet naar Denderhoutem te rijden en via de A12 terug richting Antwerpen en de Kempen te rijden. Dat bleek een goede beslissing te zijn maar al bij al was het half zeven gepasseerd eer ik thuis was.

 

Ook zaterdag werden er nog wat kilometers afgemaald voor de jogging al was dat wel met de fiets. Ook de printer en het lamineertoestel hebben overuren geklopt.

 

En vandaag was het dan zover … onze ontbijtjogging. De wekker was voorzien om af te lopen rond 6u maar toen was ik al twee uur wakker. Ben ik niets vergeten ? Heb ik aan alles gedacht. Zouden er naast de voorinschrijvingen nog wel andere mensen komen ? Ik had me geen zorgen moeten maken. Ik heb als teamcaptain van onze ploeg immers een schare van enthousiaste mensen waar ik steeds kan op rekenen. ’t Was een heel gezellige dag, de deelnemers hebben ervan genoten, wij hebben ervan genoten en we hebben een mooie som ingezameld voor het goede doel.

 

Wat wil een mens nog meer ?

 

 

IMG_3878.JPG