Roparunweekend

LOGOROND.jpgHet was een korte werkweek deze week want ik begin nu al aan mijn lang weekend !

 

Maar een rustig weekend zal het niet worden. Morgen zullen er weer veel kilometers afgemaald worden voor de Roparun. Bezoekjes aan Antwerpen (zowel Linkeroever als Rechteroever), Denderhoutem, Mol en Olmen staan op het programma.

 

Ook zaterdag moet er nog wat rondgereden worden voor de Roparun en dan vooral om de laatste aankopen te doen voor onze jogging van zondag. En dan zondag is het uiteraard de jogging zelf. Ik hoop toch op tijd thuis te zijn om de laatste kilometers van Parijs-Roubaix te zien (en hopelijk Bjorn Leukemans te zien winnen).

 

Maandag moet dan nog het laatste weggeruimd worden van de jogging. Ik denk dat ik bijna blij zal zijn dat ik dinsdag terug mag gaan werken Knipogen