Weekend

Druk weekend achter de rug.

 

Zaterdagvoormiddag begonnen met het klassieke halfuurtje lopen. Dat gaat nog niet zoals het hoort maar heel stilaan verbetert het wel.

 

Na de middag eerst op tapijtenjacht gegaan en nadat dat tapijt gevonden en gekocht was, was het tijd voor een bezoekje aan mijn fietsenmaker om mijn nieuwe Oxford D-fence af te halen.

 

Jammer genoeg kon ik daar zondag niet van genieten want om half elf was ik al op weg naar Hulst waar ik samen met enkele collega’s wafels en kaarsen ging verkopen ten voordele van ons Roparunteam.

 

Aan het verkopen zelf heb ik niet echt actief meegewerkt, daar zijn anderen veel betr voor geschikt. Het aankleden van de verkoopsstand is meer “mijn ding”. Rond 17u was de beurs voorbij en hadden we 220 euro in kas. Dan moest alles nog ingepakt worden en moest er uiteraard nog iets gedronken worden. Het nieuws van 19u was dan ook al bezig toen ik thuis kwam.