Trein of auto ?

Vandaag nog eens een keertje met de auto gaan werken en het was weer “plezant”. Voor zover ik kon zien was het druk op de E313 en daarom besloot ik om langs de “gewone” baan te rijden maar in Broechem was het echt zoeken naar een paar stukken weg zonder verschrikkelijke putten in. Tel daar nog de sukkelaars op de weg bij (zoals waarschijnlijk elke man is iedereen behalve ikzelf een sukkelaar op de weg) en dan weet je dat je niet echt uitgerust op het werk aankomt.

 

Gelukkig kon ik eerst nog een half uur gaan lopen (4,40km) vóór ik begon te werken zodat ik toch met een frisse kop kon beginnen.

 

En morgen … Dan ga ik gezellig terug met de trein. Die zijn misschien niet altijd op tijd maar daar kan ik tenminste rustig in mijn boek lezen. Dan maken die paar minuten niets uit.