Files en foto’s

Toen ik op mijn wekkerradio hoorde dat half Vlaanderen in de file leek te staan leek het me een goed idee te zijn om ook op te staan 😉

 

Ik moest immers niet gaan werken. En dan te bedenken dat ik dat verlof al weken geleden had vastgelegd. Het kan al eens meezitten hè.

 

Die dag verlof gaf me wel de gelegenheid om de foto’s van mijn Great North Run vakantie te bewerken. Afgelopen vrijdag had ik immers ook de foto’s ontvangen die van me gemaakt zijn tijdens de loop zelf. Er zaten ook een drietal foto’s bij van de massa die over Newcastle bridge loopt. Ik dacht eerst dat ze die er gewoon hadden bijgedaan om een sfeerbeeld te geven maar bij nader onderzoek sta ik daar dus echt op.

 

BRUG.jpg

 

De rest van de foto’s zijn eigenlijk niet vatbaar voor publicatie. Het enige dat daar op te zien valt is iemand die afziet tijdens de laatste kilometers.

Een gedachte over “Files en foto’s

  1. Carine oktober 19, 2010 / 6:37 pm

    Lucske,
    ge moogt uw trouwste supporters die foto’s toch niet ontzeggen hé! Publiceren die handel.

    Like

Reacties zijn gesloten.