Uitstapje

voordeel.jpgLaatste dag van mijn verlengd weekend en daar heb ik gebruik van gemaakt om nog eens op uitstap te gaan met mijn moeder.

 

Via het Voedingssalon op de Heizel ging het naar Lier. Dat Voedingssalon is trouwens niet meer wat het ooit geweest is. De laatste keer dat ik daar geweest ben, maar dat is vele vele jaren geleden, waren nagenoeg alle paleizen gevuld maar nu waren het er slechts 3 (+ de patio). Destijds kon je er ook nog CD’s, gadgets en toch ook elke keer wat Coca Cola spulletjes vinden maar die tijd lijkt ook voorbij.

 

Dan was ons bezoekje aan Lier veel gezelliger en ook veel nuttiger. Een bezoekje aan de Boekenvoordeel  winkel heeft me namelijk weer 4 boeken opgeleverd die samen nog geen 10 euro kosten. Voor de geïnteresseerden de inhoud van mijn boodschappentasje :

         Mensenjacht, de klopjacht op Lincolns Killer – James L. Swanson

         Beeldtaal – Paul McAuley

         De Duivel in de Witte Stad – Erik Larson

         Schuldbrief – Gé Bosschee

 

Het goede nieuws is wel dat ik na een hele dag rondwandelen geen last meer schijn te hebben van mijn Roparunenkel. Vanaf donderdag wordt er normaal gezien dan ook terug gelopen.