Herfstwandeling

festijn.jpgNet zoals ongetwijfeld vele landgenoten ben ik deze namiddag gaan wandelen. Maar ik heb dat dan niet in één of ander bos of park gedaan maar wel in Paleis 12 van Brussels Expo, ook wel de Heizelpaleizen genoemd.

 

Daar was het namelijk weer Boekenfestijn. En het was weeral een tijdje geleden dat ik nog eens Boekenfestijn had bezocht. Dus na de middag even snel heen en weer naar Brussel gereden en met een fijne buit terug thuisgekomen. 10 boeken en 5 stripverhalen voor een luttele 55 euro, ik denk dat ik op de Boekenbeurs een pak meer geld zou kwijt zijn.

 

De buit van vandaag :

         Bloedrozen – Stan Lauryssens

         Het laatste sacrament – Neil Olson

         Offerande – S.J. Bolton

         Het Shakespeare geheim – Jennifer Lee Carrell

         Het Kyoto complot – Ruben Van Dijk

         Apostel – James Becker

         Het familiegraf van Jezus – Simcha Jacobovici & Charles Pellegrino

         Ravenzwart – Ann Cleeves

         Het leven loopt op rolletjes – Lucille Werner

         Formule 1 Race Report – Jaaroverzicht 2008 (dit boek was gratis !)

 

Samen met de DVD’s die eerder deze week zijn toegekomen zit ik wel safe voor de komende winter denk ik.