Einstein

Einstein had gelijk : tijd is relatief. Het vijfdagen durende Roparunweekend is voorbij gevlogen ook al waren het lange dagen.

De afgelopen “werkweek” leek wel ongelooflijk lang ook al duurde ze maar twee dagen. En het feit dat je nog steeds bezig bent om van zombie terug mens te worden helpt dan ook niet veel.

Wat wel een beetje geholpen heeft is het bezoekje vandaag aan het Boekenfestijn in de Antwerp Expo : 6 boeken waaronder drie Engelstalige (goed voor zo’n 3000 bladzijden leesplezier) voor slechts 32 euro. Daar kunt ge niet voor sukkelen.

Gelukkig is het weer weekend al zal er niet veel gerust worden. Morgen vertrek ik immers voor een tweedaagse naar Arnhem. Door de Roparun heb ik afgelopen weekend het concert van Eric Clapton en Steve Winwood in Antwerpen moeten missen.

Maar ik ben er wel in geslaagd om een ticketje voor het concert van morgen in de Gelredome in Arnhem te bemachtigen. En dan heb ik er maar ineens een weekendje van gemaakt zodat ik zaterdagnacht niet moet terugkomen.

Tegelijkertijd geeft het me de gelegenheid om de buurt van Arnhem nog eens te bezoeken. Het Airborne museum staat zeker op het programma.

Een gedachte over “Einstein

  1. ank mei 28, 2010 / 9:23 pm

    Dat wordt dan ineens zomaar een goed weekend!
    Wedden??
    Veel plezier en ga ervan GENIETEN!

    Like

Reacties zijn gesloten.