Zeg nooit nooit

Ropa 004Sean Connery kan er van mee spreken. Nooit zou hij nog James Bond spelen maar hij deed het toch nog en dan nog wel in een film die heel toepasselijk Never Say Never Again heette.

De Roparun is mijn James Bond. Vorig jaar toen we op vrijdag, toen alles ingepakt was, nog wat gingen eten hoor ik mezelf nog altijd zeggen : “nu is het de laatste keer geweest” en ’s dinsdags toen we alles terug hadden weggedaan was ik al opnieuw aan ’t plannen voor dit jaar.

Dit jaar idem dito. Afgelopen vrijdag was ik nog 100% zeker dat het mijn laatste Roparun zou worden, in ieder geval toch met het “trekken van de kar”. Maar als ik dan al die gelukkige mensen uit “mijn” team zie en iedereen komt je vertellen hoe goed het wel georganiseerd was en hoe ze zich geamuseerd hebben en of ze volgend jaar ook nog mogen meedoen … wie ben ik dan om te zeggen dat ik niet meer meedoe ?

Ik vraag morgen aan de directie al onmiddellijk een budget voor volgend jaar. Maar ik wil dan wel een andere vorm van organisatie. Ikzelf wil me nog wel bezig houden met het “wedstrijdaspect” maar voor het organiseren en coördineren van de inzamelacties wil ik niets meer te maken hebben want dan wordt het veel te zwaar.

Het gaat nog wel een paar dagen duren eer deze Roparun uit mijn lijf is al zijn er enkele zaken die wel helpen. Zo ben ik vandaag in het bezit gekomen van :

 • mijn aanslagbiljet personenbelasting (ik trek namelijk terug)
 • de papieren voor mijn reis van juni
 • een paar stripverhalen waaronder album 250 van Jommeke

Wat er niet van zal komen is het bijwonen van Walking With Dinosaurs in Brussel. Ik ben nog altijd behoorlijk moe en het risico om deze avond achter het stuur in slaap te vallen lijkt me te groot en dat zijn ze me toch niet waard.

3 gedachtes over “Zeg nooit nooit

 1. Bianca mei 26, 2010 / 4:50 pm

  soms moet je niet te gauw zeggen dat je stopt of wat dan ook.
  je motto “pijn is tijdelijk, opgeven is voor altijd” vind goede motto.

  Succes met organiseren en ga er voor!!

  MvG.

  Like

 2. Chris Wouters mei 26, 2010 / 6:12 pm

  Ok Luc ,
  In tegenstelling tot… lees ik hier dat er alweer plannen gemaakt worden voor de volgende editie.

  Zo wil ik het horen, er waren inderdaad teveel teamleden – zowel anciens als de nieuwelingen – die het zeer jammer zouden vinden als er geen vervolg meer zou komen.

  In een volgende vergadering spreken we wel af wie naar volgend jaar toe, zich met wat gaat bezighouden en voor we het goed en wel beseffen zijn we alweer onderweg naar de volgende editie.

  Chris

  Like

 3. ank mei 28, 2010 / 9:25 pm

  Zolang het plezier de overhand heeft
  ga je door hé?

  Like

Reacties zijn gesloten.