Laatste dag Dublin

’t Is weeral bijna voorbij. Time flies when you’re having fun.

Op het programma voor deze laatste dag in Dublin : een ‘begeleid” bezoekje aan Dublin Castle (je kan dat namelijk alleen bezoeken met een gids). De wandeling naar ginder ging iets trager dan de afgelopen dagen. Tweeënveertig kilometers krijg je blijkbaar niet zo snel uit de benen. Kwam daar nog bij dat er in Dublin Castle behoorlijk wat trappen te doen zijn.

Dan op mijn gemakske naar de shopping district van Dublin. Eerst wat souvenirs gekocht : een paar baseball caps voor mijn “collectie” en een prachtig groen Ireland (sport)shirt. En tenslotte even binnengewipt bij His Master’s Voice om de Dvd-collectie wat groter te maken en ook dat is zonder problemen gelukt.

Op weg terug naar het hotel nog even langs Merrion Square gewandeld. Vandaag was er iets minder volk dan gisteren en buiten een paar nadars was er nog bitter weinig te zien van de marathon.

Morgen nog eens goed proberen uit te slapen want dat is me de afgelopen nacht niet gelukt (te moe ? nog te veel adrenaline ? teveel gegeten ?). Zo rond het middaguur dan op mijn gemakske naar de luchthaven en dan terug naar België. Het is in ieder geval een korte maar fantastische vakantie geweest.

DUBLIN11

Een gedachte over “Laatste dag Dublin

  1. Julie oktober 28, 2009 / 1:03 am

    Sorry- met inNY te zijn was het me eve n ontgaan: PROFICIAT met je marathon. je tijd doet er niet toe, het is altijd een prestatie om enorm trots op te zijn! Je hebt het toch maar mooi gedaan!

    Like

Reacties zijn gesloten.