Laat de winter maar komen

hotIk weet dat ik met een dergelijke titel waarschijnlijk een hoop mensen tegen me in het harnas jaag, maar ik moet dus echt niets hebben van dit weer. Veel te warm (zeker om te lopen), weinig zuurstof in de lucht (zeker om te lopen) en na een paar dagen gegarandeerd een warmte-onweer met de nodige schade als gevolg.

Ik ben dan ook meer een winterman dan een zomerman, toch zeker wat de temperaturen betreft. Misschien heeft het wel iets te maken met het feit dat ik in de winter geboren ben en nog net op een dag dat het flink gesneeuwd had.

Afgelopen zondag had ik het heel moeilijk in Oostende. Ik had gehoopt dat het deze ochtend beter zou zijn. Qua temperatuur voelde het inderdaad iets beter aan maar om nu te zeggen dat het voor de rest beter was lijkt me overdreven.

Eigenlijk stond er een training van 11 km met versnellingen op het programma maar als ik eerlijk ben dan ligt dat soort training me helemaal niet. Laatst heb ik op een andere blog gelezen dat schema’s wel goed zijn maar dat je ook veel op je gevoel moet vertrouwen en dat heb ik dan ook gedaan. Ik heb de training dan ook vervangen door een simpel loopje van 10km. Halverwege, na twee rondjes in het Park Den Brandt wel even de tijd genomen om al wandelend rustig wat te drinken.

Hopelijk is het morgen wat aangenamer om te lopen.

 20080729 cijfers

Een gedachte over “Laat de winter maar komen

  1. Gunther juli 29, 2008 / 10:05 pm

    Het gaat morgen niet aangenamer zijn, integendeel, daarom heb ik mijn kuiten laten prikken. Ik kan dan toch 2 dagen niet lopen… šŸ˜‰ En je bent helemaal niet alleen met je mening over het weer, in Casa Cujo sluiten zich alvast 2 personen en 2 honden bij je aan… ;-);-);-)
    Trouwens, we zijn van de partij in Lippelo, nu morgen niet vergeten te bevestigen in je mail…

    Like

Reacties zijn gesloten.