Een echt team !

Het grote moment komt dichter en dichter.

Op de website van de Roparun zijn immers de starttijden gepubliceerd. Team 231, VIVIUM Belgium, vertrekt om 14u19 samen met 4 andere teams waaronder Lotgenoten Vlaanderen en Vanas Bahco Antwerp Runners. Dit vroege vertrekuur heeft zijn voordelen maar ook zijn nadelen.

Het voordeel is dat we een extra marge hebben. We moeten immers vóór maandag 18u in Rotterdam aankomen. Concreet betekent dit dat we minstens 10,33 km/u als gemiddelde snelheid moeten halen. Het is uiteraard wel de bedoeling om onze opgegeven snelheid van 11 km/u te halen maar de druk is toch iets minder (vooral bij onze iets tragere lopers zoals ik). Een ander voordeel is het feit dat we nu op een "doenbaar" uur door Antwerpen lopen (zo rond middernacht), tenminste als we op schema blijven

Het nadeel is wel dat we een paar uur vroeger in Antwerpen moeten vertrekken. Je mag immers al snel 4u rekenen om in Parijs te geraken. Bovendien moeten we drie uur vóór de start in Parijs verwacht. We zullen dan ook rond 6u30 moeten samenkomen in Antwerpen … vroeg hè ?

Vandaag hadden we ook onze teammeeting. Daar kregen we onze teamkledij : een grote sportzak gevuld met een joggingpak, twee T-shirts, een regenjasje, een fluoriscerend hesje en een baseballcap, allemaal in de VIVIUM-kleuren (donkerblauw met een vleugje wit). Eén en ander werd al onmiddellijk gepast.

kledij

Nadat we nog enkele praktische afspraken hadden gemaakt (wie kan voor fietsen zorgen, wie komt op vrijdag helpen om de kampeerwagens in te pakken en vooral wie komt er op dinsdag om ze uit te kuisen …) hebben we een smakelijke koude schotel verorbert. Om de teamgeest dan nog verder aan te scherpen hebben we ons beziggehouden met de voorbereiding van onze tombola (1.800 bonnetjes in evenveel omslagen stoppen). Niet dat die teamgeest nog veel aanscherpen nodig heeft, dat zit wel snor.

Naast al dit goede nieuws heb ik ook nog ander goed nieuws gekregen. Net vóór de meeting heb ik namelijk telefoon gekregen van mijn reisbureau. Mijn reisbestelling voor Engeland is volledig bevestigd en dat op twee dagen tijd. ’t Moet zijn dat ze me daar in het Verenigd Koninkrijk graag zien komen !

Een gedachte over “Een echt team !

 1. Carientje april 23, 2008 / 10:20 pm

  Hey Luc,
  Het ziet er inderdaad zeer positief uit. We moeten inderdaad onze VIVIUM directie bedanken. Want zij hebben kosten nog moeite bespaard om ons als team over de eindstreep te krijgen. Zo ’n mooi kledingpakket! Ik zie het helemaal zitten en ik kijk vooral uit naar onze aankomst op de Coolsingel. Alleen mensen die dat ooit meemaakte begrijpen dat.
  Verder wens ik je een leuke reis toe, je zal het verdiend hebben na al die inspanningen.
  Groetjes,
  Carientje

  Like

Reacties zijn gesloten.