Naweeën

Blijkbaar heeft de 10 Miles toch meer van me gevraagd dan ik eerst had gedacht.

Gisteren voelde ik nochtans zo goed als niets. Toen ik deze ochtend vertrok voor een halfuurtje lopen ging het niet zo goed. Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik na een halfuurtje toch 5 km op de teller had staan. Ik had immers constant het gevoel dat ik geen meter vooruit ging.

Ook op het werk ging het niet echt vooruit. Ik heb nochtans meer dan werk genoeg. Dat was ook de reden waarom in niet mee kon met enkele Roparunners om in onze gebouwen in Brussel nog wafels te verkopen. Blijkbaar is het toch een succesje geworden. Ondanks het feit dat de meeste mensen bij P&V en VIVIUM daar (nog) niet weten wat de Roparun is hebben we bijna 150 dozen wafels verkocht. De ex-ING’ers kennen ons natuurlijk wel maar die zijn dan weer niet met zoveel.

Morgenavond hebben we trouwens onze "grote" teammeeting. Het volledige VIVIUM-team komt dan samen om alles nog eens te overlopen en om enkele praktische afspraken te maken:

 • – het Roparun-reglement
 • – wat doen we in geval van nood ?
 • – wie kan er voor fietsen zorgen ?
 • – wat moeten we verder allemaal meebrengen ?
 • – wie helpt de kampeerwagens in- en uitpakken ?

Iedereen in het team heeft wel minstens één deelname achter de rug dus de meesten weten wel wat het allemaal inhoudt. Hopelijk is de VIVIUM-kledij al geleverd zodat we tenminste niemand met lege handen naar huis moeten sturen

Om af te sluiten nog snel de cijferkes van vanmorgen.

20080422 cijfers

Een gedachte over “Naweeën

 1. marc devloo april 23, 2008 / 4:23 pm

  waarom zou je geen marathondebuut overwegen ? vooruit, kameraad, je bent bijna een vol jaar jonger als ik, en ik heb het zondag ook gekund!
  maar één ding moet je in acht nemen, er komt trainingsijver aan te pas, geen snelheid, maar uithouding en vele kilometers traag afmalen; tot volgend jaar in a’pen of nog dit jaar eindhoven ?

  Like

Reacties zijn gesloten.