Het moet niet altijd ’s morgens zijn …

… het kan ook ’s avonds !

Met een beginnende "snotvalling" leek het me geen goed idee om morgenvroeg bij vriestemperaturen bezweet te gaan rondlopen in Antwerpen. Vooral niet omdat weer versnellingen op het programma stonden.

Daarom onmiddellijk nadat ik thuiskwam van ’t werk de loopschoentjes aangetrokken en weg was ik voor 45 minuten lopen waaronder 10 versnellingen van telkens 1 minuut afgewisseld met 1,5 minuten traag.

De ene versnelling ging al "versnelder" dan de andere maar algemeen gezien ben ik best tevreden met het resultaat. Bovendien heb ik nu een beetje extra rust met de 22km van volgende zondag in het vooruitzicht. Trouwens gemengd nieuws wat die tocht betreft. Enerzijds zal collega-blogger Ruthje verstek moeten laten gaan (veel beterschap !), anderzijds is de kans groot dat er twee extra Roparuncollega’s zullen meelopen. Nu is het enkel maar hopen dat het weer een beetje gaat meezitten.

Tot slot de cijferkes van vandaag :

20080227 cijfers

Een gedachte over “Het moet niet altijd ’s morgens zijn …

  1. Julie februari 27, 2008 / 10:45 pm

    Ieder heeft zo z’n eigen bioritme he, de een loopt liever ’s morgens, de ander liever ’s avonds. Maar toch een knappe training. Jammer dat Ruth niet mee kan zondag!

    Like

Reacties zijn gesloten.