We hebben een team

Aangezien ik mijn dinsdagtraining naar gisteren had verhuisd kon ik deze ochtend direct aan de slag. Het was gelukkig nogal rustig geweest op e-mail gebied (en dat kan na een dagje verlof soms al wel eens anders zijn).

Om halfnegen was er dan een meeting van ons "Roparun-organisatie-comité". En het zou een belangrijke meeting worden want we zouden het definitieve team gaan samenstellen.

Onze oproep die we onlangs nog op ons intranet hadden gelanceerd had maar weinig respons gekregen. Gelukkig hebben we nog wel twee lopers gevonden zodat we een volledige ploeg zonder hulp van buitenaf kunnen samenstellen (al hopen we natuurlijk wel dat we in geval van nood op onze "externe" vrienden kunnen blijven rekenen).

Voor het toekennen van de begeleiders hebben we het lot laten spreken. We hadden immers 11 gegadigden voor 8 plaatsen. De drie ongelukkigen zijn uiteraard wel eerste reserve voor "last minute" afzeggingen;

De inzamelacties beginnen ook vaste vormen te krijgen. Er blijft nog wel een heleboel werk te doen. De 18 teamleden moeten nog gekleed worden, er moeten nog een aantel fietsen gevonden worden, het aflossingsschema moet nog gemaakt worden … en er moet nog getraind worden ook.

We zullen ons de komende twee maanden zeker niet vervelen.