May The Force Be With You

Als Star Wars fan kon ik uiteraard niet anders dan eens naar Tour & Taxis in Brussel gaan om naar de reeds lang aangekondigde Star Wars Exhibition te bezoeken.

starwars

Helaas, ze was bijna even teleurstellend als "Star Wars Episode 1 : The Phantom Menace". Datgene dat er te zien was viel uiteraard best mee. Sommige maquettes waren groter dan verwacht, andere dan weer kleiner. Maar ik had er me toch meer van voorgesteld. Bovendien staat bijna alles achter glas wat het fotograferen moeilijk maakt. Het is er ook behoorlijk donker zodat de bijbehorende teksten, tekeningen en foto’s bijzonder moeilijk te lezen zijn. Na het bezoek aan Tour & Taxis dan nog snel naar Waterstone’s, de Engelse boekenwinkel in de Adolphe Maxlaan. Daar had ik geluk want het nieuwste boek van Sue Townsend met de veelbelovende titel "Queen Camilla" was net binnen. Als het even goed is als de dagboeken van Adrian Mole en haar absolute topper "The Queen and I" dan ben ik een gelukkige lezer. Daarnaast hadden ze ook seizoen 1 en 2 van The Vicar of Dibley binnen. Mijn collectie DVD’s met Engelse humor is dus ook weer wat uitgebreid.

Al bij al was ik vroeger thuis dan verwacht. Aangezien Frank De Boosere voor morgen slecht weer voorspelde heb ik dan maar mijn loopschoenen aangedaan om mijn training van morgen alvast af te werken.

20080225 cijfers

Een gedachte over “May The Force Be With You

  1. Julie februari 25, 2008 / 9:06 pm

    Als het nu morgen goed weer is, ga je dan wel lopen? En die Star Wars… enige tijd geleden hebben ze naar ’t schijnt ook een ballon opgelaten in de vorm van één van de personnages…. we konden het jammer genoeg net niet zien vanuit ons bureau….

    Like

Reacties zijn gesloten.