Weergoden

De weergoden waren ons het afgelopen weekend best goed gezind.

Vrijdag een dagje in Mechelen rondgelopen om “soldekes” te doen. Eigenlijk wel een beetje teveel geld uitgegeven maar bij solden moet je toch altijd kijken hoeveel geld je NIET hebt uitgegeven en  dat viel bij mij heel goed mee. En het was wel nodig ook.

Dus een hele dag rondgelopen maar geen regen gehad.

Zaterdag was het geen weer om buiten te komen maar dat gaf dan weer de gelegenheid om wat huiswerk te doen (en voor Conny om mijn broeken korter te maken 😉).

Ook voor vandaag waren de weervoorspellingen niet al te best. Toch trokken we rond de middag naar Kessel want een weekend niet gewandeld … dat kan toch niet hè? Ik had een knooppuntenwandeling uitgestippeld met vertrek aan Het Badhuis in Kessel. Doel was om zo weinig mogelijk modder te hebben want daar hadden we vandaag geen zin in.

Wel, het is ons gelukt. 5,5 km gewandeld en geen regen gehad. Op weg naar huis wel maar tijdens de wandeling niet. Wel veel water gezien met de Kleine Nete, het Netekanaal en de Beemden die behoorlijk overstroomd waren. De strakke wind was niet altijd even aangenaam maar de wandeling deed deugd.

Knooppunten: 74 – 75 – 75 – 76 – 77 – 78 – 86 – 93 – 91 – 79 – 75 – 74

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s