Cassenbroek

Na de wandeling in Duffel eergisteren kozen we gisteren voor Rijmenam als vertrekplaats voor onze wandeling.

Daar kan je de zeven kilometerlange Cassenbroekwandeling doen. Die vertrekt op het Stationsplein en gaat via de Sint-Jansstraat naar de Kikshamlei. Je wandelt rond de oude Meuropfabriek naar de Oude Keerbergsebaan. Op het kruispunt met de Sint-Jansstraat sla je rechts af naar de Kruisstraat. Die volg je tot het einde waar je oversteekt naar de Broekstraat.

Je volgt de Broekstraat tot aan de Huurstraat die je rechts inslaat en dan zit je in Cassenbroek dat er op dit moment met het vele water heel mooi bij ligt.

Op het einde van de Huurstraat linksaf in de Heidijkstraat die we volgen tot aan de Broekstraat die we links inslaan. Net voorbij de voetbalvelden rechtsaf de korte Elststraat in en even verderop rechts het Heidijkpad in.

Via de Kloosterstraat rond de Sint-Martinuskerk naar de Dijle. Het jaagpad blijven volgen om dan ter hoogte van de bunker aan de overkant het paadje links naar beneden het bos in naar het ’t Smiske (Heemkring Het Hoefijzer).

Via de Sint-Marcusweg en de Lange Dreef bereiken we terug het Stationsplein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s