Afwisselende shows en afwisselende seizoenen

Druk weekend gehad met verschillende evenementen en eigenlijk ook wel verschillende seizoenen.

Afgelopen donderdag nog eens met moeder naar een optreden geweest. Deze keer gingen we naar CC Zwanenberg in Heist-op-den-Berg voor ruim 2u Helmut Lotti. Op zich best een goed concert maar wat werd aangekondigd als een Christmas Show was toch vooral promotie voor zijn Italiaanse CD. Maar de man kan natuurlijk wel zingen. Enig minpuntje aan het optreden? Het feit dat de vestiaire nog gesloten was toen we vóór het einde van de show al wilden doorgaan. We proberen altijd de drukte een beetje voor te zijn maar de organisatoren dachten daar anders over.

Vrijdag opnieuw naar Cc Zwanenberg, deze keer met Conny en deze keer niet voor muziek maar voor Nederlandse humor. Bas Birker heeft ons ruim anderhalf uur tranen met tuiten doen lachen. Soms misschien een beetje grof maar wel altijd grappig.

Zaterdag was iets rustiger (enkel wat foto’s gemaakt in een bevroren tuin) maar dat hebben we zondag ingehaald. In de namiddag eerst een wandeling gemaakt door een bevroren Mispeldonk in Bonheiden. De blauwe natuurpuntwandeling met vertrek aan de kerk van Bonheiden is een echte aanrader, eender welk seizoen. Nu was alles mooi wit bevroren maar het was er wel ijzig koud. Je weet wel, zo koud dat je brandwondjes krijgt van je jeansbroek.

In de vooravond zijn we naar Langdorp gereden voor het Kerstconcert van het Koninklijk Fanfareorkest De Demervallei. Hier werden wel de nodige kerstliederen gespeeld in een heel mooi gerestaureerde St Pieterskerk.

De weg naar huis was jammer genoeg minder mooi. Eerst moesten we een vrij steile klim op spiegelgladde kasseitjes overwinnen. Daarna was het met de billen dichtgeknepen (een benepen gat zeggen ze in Peulis) terug naar huis. Regen op een bevroren ondergrond … geen goeie combinatie. Maar ik heb het heel voorzichtig gedaan en we zijn er zonder kleerscheuren geraakt.

En ondertussen het terug herfst en wordt er gewerkt, hard gewerkt.

Wintertuin:

Mispeldonk in de winter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s