Herfst

Het weekend begon deze keer eigenlijk al op donderdagavond met een optreden van Meskerem Mees die op cello werd begeleid door Frederik Daelemans in C.C. Zwanenberg in Heist op den Berg. Ze was een beetje verkouden maar dat merkte je nauwelijks. Het was een dik uur genieten van eenvoudige maar mooie muziek. Een bewijs dat het soms ook heel ingetogen mag zijn.

Vrijdag hebben we het dan rustig aan gedaan, dat mag ook eens en zaterdag hebben we dan een paar fruitbomen in de tuin geplant. Met een beetje geluk hebben we volgend jaar verse appelen, peren en kersen.

Vandaag zijn we er dan  toch in geslaagd om, droog, een wandeling van bijna 6 km te doen. Gewoon in Peulis maar je moet soms niet ver gaan om mooi te kunnen wandelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s