Tuinen

Omdat de werkdagen tegenwoordig zo vermoeiend zijn, is er soms te weinig fut om ’s avonds nog foto’s te bewerken en een blogje te posten. Dan kan het zelfs tot woensdag duren eer er een verslagje van het weekend komt.

Het weekend stond eigenlijk in het teken van de tuin.

Op vrijdag ben ik met moeder naar Kalmthout gereden om daar het Arboretum te bezoeken. Ik had gelezen dat er nu veel in bloei stond en daarom leek het me een goed idee om eens naar daar te rijden.

Het was de verplaatsing zeker waard. Een heel kleurrijk spektakel waar moeder zeker van heeft genoten. Na het bezoekje aan het arboretum een paar kilometer verder gereden naar De Heihoeve, het restaurant waar we vorig jaar tijdens onze fietsvakantie bij Hotel Jerom elke avond gingen eten. Het eten was er nog altijd lekker.

Zaterdag heb ik gewerkt in de tuin in Peulis waar het gras nog eens dringend moest worden afgereden. ’s Avonds waren we uitgenodigd op een feestje ter gelegenheid van een vijftigjarig huwelijksjubileum. Dat vond niet echt plaats in de tuin van de jubilarissen maar wel op de parking van hun bedrijf (dus toch een beetje een soort tuin?)

En zondag trokken we naar Leuven. Daar werd naast de Erasmustuin de Letteren Lichting 2022 georganiseerd. Conny kon als moeder van een van de organisatoren eigenlijk niet thuisblijven, zeker niet met onze concertgeschiedenis. Nu moet ik wel toegeven dit geen opoffering is want we hebben op die manier al vaker beginnende groepen ontdekt die ik nog altijd volg op Facebook.

We waren uiteraard te vroeg en in afwachting gingen we dan maar op zoek naar de Botanische Tuin van Leuven. Even dachten we dat we verloren waren gelopen en hem niet zouden vinden maar toen zagen we plots de ingang voor ons.

Na een erg gesmaakt optreden van Sell Me Your Coat trokken we terug naar huis.

Een heel geslaagd maar wel vermoeiend weekend (dat werd gevolgd door een tot dusver heel vermoeiende werkweek).

Arboretum Kalmthout:

Stadswandeling Leuven:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s