Koningin der Badsteden

Vorst en Brussel Zuid om dan de eerste trein terug naar huis te nemen.

Er was ook een tijd dat ik zonder problemen, na een concert eender waar, een uur of twee in de auto zat om naar huis te rijden.

Maar die tijden zijn voorbij. Als we nu een concertje hebben in Oostende, dan boeken we ook een hotelkamer voor één nacht in Oostende zodat we de volgende dag, na een stevig ontbijt, terug naar huis kunnen rijden. Eventueel maken we dan onderweg een tussenstop, bijvoorbeeld in Nokere, om daar een wandeling te doen.

Over die wandeling zal ik het één van de komende dagen wel hebben. De foto’s moeten nog worden bewerkt 😉.

Maar het door Oostende wandelen in afwachting van het concert van Texas later die dag in het Kursaal van Oostende was ook wel leuk.

Aan het strand werd nog heel hard gewerkt, daar was de schade van de recente stormen nog niet volledig hersteld.

In de galerij op de dijk liep een tentoonstelling rond de wandeling die Arnaut Hauben heeft gemaakt en die je nu kan volgen op TV. Heel mooi foto’s waren dat.

Het concert ’s avonds was eigenlijk het concert van december 2020 dat was uitgesteld naar oktober 2021 dat was uitgesteld naar april 2022.

In het eerste, “unplugged”, gedeelte brachten ze hun debuutalbum, Southside, volledig. Heel mooi was dat. Na de pauze brachten ze enkele van hun grootste hits samen met enkele nummers van hun nieuwste album. Ook heel mooi maar helaas werd het ook verpest door mensen die recht voor onze zitplaatsen kwamen staan.

Wij zaten immers op de hoek van de vijfde rij, net voor het podium dus. Nu heb ik er niks tegen dat mensen rechtstaan, allez, eigenlijk wel maar zolang ze voor die plaats betaald hebben kan ik er niks van zeggen. Het drietal dat voor ons kwam staan kwam echter van een aantal rijen achter ons en dan heb ik er wel bezwaar tegen.  Het werd nog erger toen het koppel dat op de rij voor ons zat van pure miserie vertrok omdat hun concert verpest was en het drietal daar nog veel plezier in leek te hebben. 

Muzikaal viel er echter niets op te merken op Charlene Spiteri en de rest van de groep. Steengoeie muziek die perfect werd gebracht.

Na afloop waren we op 5 minuten in onze kamer en konden we nog wat nagenieten.

Het verslag van de wandeling van vandaag volgt dus later wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s