(Nieuwe) Wind

De ene storm storm is nog niet voorbij gewaaid of de volgende stond al klaar om zich te laten voelen.

Geen weer om te gaan wandelen dus. Afgelopen vrijdag zelfs geen weer om buiten te komen. Toen ik de verplaatsing naar Peulis maakte was het bijwijlen hard werken om de wagen op de baan te houden.

Zaterdag was het dan iets beter weer maar toen hebben we zelf voor een nieuwe wind gezorgd. Eerst een bezoekje gebracht aan de Citroën garage Van Kelst in Schriek. Het contract van mijn cafetariaplanwagen loopt immers te einde en ik heb dan ook een paar maanden geleden een nieuwe wagen besteld.

En … voor het eerst sinds mijn eerste wagen in 1990 … zal het dus geen Ford meer worden. Ik ben altijd heel tevreden geweest met Ford maar het probleem is dat zij behoorlijk laag zijn om in en uit te stappen. Ik zocht dus iets waar je hoger kan zitten maar het mocht geen SUV zijn, zelfs geen “mini” SUV. En dat hadden ze bij Ford niet. Daarom maar overgestapt op Citroën en gekozen voor de nieuwe C4 bij een garage waar Conny al jaren klant is en waarover ze heel tevreden is.

Donderdag wordt de grote dag. Die is er trouwens een maand vroeger dan verwacht. In een tijd waar iedereen langer en langer moet wachten krijg ik de mijne een maand vroeger.

Van de garage ging het verder naar Bike Sportive in Haacht. We zijn immers al een tijdje van plan om een e-Bike te kopen en we gingen eens informeren want net als voor nieuwe auto’s is er ook voor e-bikes sprake van lange wachttijden.

Na een heel uitvoerige en vakkundige uitleg hadden we al snel besloten welk type we wilden : de Gutereit ec 5.5, misschien een minder bekend merk maar wel Deutsche Gründlichkeit. En de wachttijd? De ene fiets waarschijnlijk binnen een paar dagen, de andere binnen een paar weken.

Een gedachte over “(Nieuwe) Wind

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s