De Roze Mars

Oktober stond in het teken van de vierde Roze Mars, het initiatief van Think Pink om enerzijds geld in te zamelen voor het onderzoek naar borstkanker en anderzijds om borstkanker in de aandacht te brengen.

Doel van de mars is minstens 10.000 stappen per dag te doen en tegelijkertijd dus ook wat centjes in te zamelen. Met ruim 410.000 stappen op mijn teller en 101 ingezamelde euros heb ik mijn doel zeker bereikt. Ik zou op plaats 1.550 van 13.500 deelnemers zijn geëindigd.

Maar ik denk niet dat iedereen even eerlijk is. De eerste zou 31 dagen na elkaar ruim 30 km hebben gestapt. Elke dag dus hè … 30 km. Ik vind dat veel. Ik zeg niet dat het niet kan maar toch …

De tweede zit zo rond de 30 km, ook veel maar als ik de foto zie dan zou een een jongetje van een jaar of twaalf zijn?

Afin, ik heb flink gestapt en mooie wandelingen gemaakt en daar gaat het tenslotte om.

De laatste wandeling van oktober was er eentje door het kasteeldomein in Vorselaar waar de herfst zich nu echt laat zien. Helaas waren er ook herfstbuien bij en hebben we de wandeling, in gezelschap van onze Gentse familie die jaarlijks in deze periode terug naar hun roots keren, vroegtijdig moeten stopzetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s