De Roze Mars

Afgelopen vrijdag is de najaarseditie van de Roze Mars begonnen en uiteraard neem ik daar aan deel.

Gisteren koos ik ervoor om mijn dagelijkse portie van minstens 10.000 stappen al joggend af te leggen. Ik heb hier in Peulis verschillende mogelijkheden. Gisteren koos ik voor het rondje van 7km wat ik zonder problemen kon afleggen in iets minder dan 50 minuten. Daar was ik zeer tevreden over.

In de namiddag nog een korte wandeling van 4km met Conny gedaan zodat ik de tweede dag van de Roze Mars kon afsluiten met ruim 20.000 stappen.

Vandaag kozen we voor Langdorp voor onze wandeling. Na een kletsnatte nacht was het ook deze voormiddag nog regenachtig maar de buienradar gaf aan dat het in Langdorp rond 11u30 zou stoppen met regenen.

En om 11u30 gaf de buienradar aan dat het zou stoppen met regenen om 12u30. En om 12u30 … afin … jullie begrijpen het wel : we hebben de volledig 8km in de regen gewandeld. Soms felle regen, soms fijne motregen.

Maar er zat wel veel zuurstof in de lucht (hihi). En ondanks het mindere weer was het wel een hele mooie wandeling. Een wandeling die we zeker nog eens gaan maken, maar dan wandelen we ook naar de Heimolen, één van de oudste molens in Vlaanderen.

Gevolgde Knooppunten: 410 – 737 – 736 – 725 – 724 – 735 – 746 – 410

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s