Back to “normal”

Na een laatste vakantieweekend waarin er in de tuin werd gewerkt (waar blijft dat onkruid toch vandaan komen?) en waarin er werd gewandeld (in Peulis en Koningshooikt) was het afgelopen maandag terug naar de realiteit.

In mijn geval was het zelfs nog iets realistischer dan anders want mijn eerste werkdag na de vakantie was er eentje op kantoor.

En vandaag was het mogelijk nog meer terug naar vroeger.

Vanochtend vroeg met de fiets naar het station van Herentals, daar op de trein naar Antwerpen-Berchem om vandaar met de Vélo naar het werk te fietsen.

Hoe lang zou het geleden zijn dat ik dat nog eens gedaan had? Geen idee. Maar het deed wel deugd. Het was wel een beetje schrikken toen de fietsenstalling die ik kende tegen de grond lag en het stationsgebouw in de steigers staat. Kan je nagaan hoe lang het geleden was.

Vanaf nu zal dat wel meer gebeuren want bij ons worden we vanaf volgende week minstens één keer op kantoor verwacht en vanaf november worden dat 8 dagen per maand (of in mijn geval 6 dagen omdat ik maar 4/5 werk).

Ik ga zoveel mogelijk vanuit Peulis vertrekken want dat kost me amper 25 minuten met de auto. Dat zal vooral op maandag zijn. De andere dagen vertrek ik vanuit Vorselaar maar dat zal dan met de trein zijn.

Afin … ik ben blij dat het donderdagavond is zodat ik aan mijn weekend kan beginnen.

Nog een paar fotootjes van de wandelingen van afgelopen weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s