Vrijbroekpark

Dit weekend gaan we eens niet werken in de tuin maar gewoon relaxen.

Vandaag kozen we Mechelen als bestemming. De auto achtergelaten op de parking van ’t werk van Conny (super gemakkelijk), even naar de binnenstad om mijn voorraad thee aan te vullen bij Simon Lévelt en dan naar het Vrijbroekpark.

Daar vertrok onze knooppuntenwandeling. Het Vrijbroekpark is een groot provinciaal domein met daarin verschillende tuinen zoals een rozentuin met meer dan 100 soorten rozen en een dahliatuin. Er zijn speeltuinen, sportvelden en, wanneer er geen coronamaatregelen zijn, ook een brasserie en een cafetaria waar je op een terras van een drankje of een hapje kan genieten.

Maar je kan er ook mooi wandelen. Van het Vrijbroekpark ging het dan verder naar de oevers van de Zenne waar ons schoofzakske opaten in het gezelschap van een hoop vliegjes (die ons gelukkig wel gerust lieten).

Toen we terug aan ons beginknooppunt waren zijn we een takeaway koffie gaan halen. Terug aan de auto stonden er 10 km op de teller. Samen met de 2 km naar de binnenstad hebben we onze stappen voor vandaag wel gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s