Goed begonnen

De eerste werkweek van het jaar … meestal kijk ik daar echt niet naar uit. Al dat gedoe van beste wensen hier en gelukkig nieuwjaar daar, ik heb er dus niks mee. Zeker wanneer je weet dat een groot deel van de wellwishers het niet meent want een paar dagen later werken ze weer gezellig tegen.

Maar dit jaar viel dat best mee. Geen collega’s aan de deur gehad dit jaar 😉.

Wat er wel was waren deadlines, deadlines en deadlines. Zelfs vandaag op mijn niet-werken-dag heb ik nog even ingelogd om toch nog een uurtje te werken.

Gewandeld en gejogd is er ook gedaan. Vandaag nog de tragewegenwandeling in Wiekevorst, die ik onlangs met Conny ontdekte, nog eens lichtje overgedaan met mijn moeder. Vooral het bedevaartsoord Klein Scherpenheuvel viel in de smaak.

En gisteren de loopschoenen aangetrokken en na ’t werk een halfuurtje gaan lopen. Dat gaat tegenwoordig echt wel goed hoor. Op 30 minuten had ik immers 4,70 km. Een tempo van 9,40 km/u … dat begint echt wel op lopen te trekken.

Deze eerste week toch al 40 km gewandeld en 12 km gelopen. Goed begonnen is …

De tragewegwandeling in Wiekevorst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s