Jasper

Nog even en ons concertjaar zit er helemaal op.

Maar we sluiten het jaar wel af met enkele knallers.

Jef Neve was misschien niet 100% een succes en het Kerstconcert in de kerk van Vorselaar dat ik zondag met mijn moeder bezocht was weliswaar goed maar toch ook niet echt wat we ervan hadden verwacht.

Dat werd gisteren allemaal goedgemaakt door Jasper Steverlinck. Ongeveer een jaar geleden hadden we hem al aan het werk gezien in de Zwaneberg in Heist op den Berg, enkel begeleid door een piano. Gisteren hebben we opnieuw mogen genieten van zijn wondermooie stem en zijn prachtige liedjes. Het feit dat hij optrad in de Henri Le Boeuf zaal van de Bozar in Brussel maakte de gelegenheid nog net iets specialer.

Hij paste wel in de omgeving. Mijn collega’s vinden hem maar niks maar Conny en ik zijn grote fan. Enig minpuntje misschien … het strijkerskwartet dat hij had meegebracht had iets meer aan bod mogen komen. Een detail, ik weet het. Het weerhield het publiek er in ieder geval niet van om hem te bedanken met een (welverdiende) staande ovatie.

Hopelijk doet Joost het aanstaande donderdag in de AB even goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s