Bucketlist

cooder 2Iedereen heeft wel één of meerdere bucketlists niet?

Ik heb er ook eentje maar dan op gebied van groepen of artiesten die ik graag live zou zien. Sommigen daarvan zoals Thin Lizzy, The (echte) Beatles of Jimi Hendrix zal ik helaas nooit kunnen zien omdat de artiesten ons al geruime tijd hebben verlaten. Andere groepen zoals Rush of Abba kan ik ook wel vergeten omdat ze gewoon niet meer optreden.

Maar vandaag heb ik er toch nog eentje kunnen schrappen van de lijst. Nu ja, ik heb hem nog niet gezien maar de kaarten zijn wel besteld. Die bestelling ging trouwens niet van een leien dakje. Ik heb al wel eerder tijdens de werkuren even 10 minuutjes genomen om tickets te bestellen. Nog niet zo heel lang geleden bijvoorbeeld om kaartjes te kopen voor George Ezra die al lang op de bucketlist van Conny stond. Ons allereerste concert samen was trouwens een optreden van The Stranglers omdat die toevallig zowel op mijn als op haar bucketlist stond.

Niets dan goeds dan ook over bucketlists … tot vandaag.

Ik dacht immers dat het bestellen van tickets vandaag ook geen probleem zou zijn. Maar toch … om één of andere reden is de website van Ticketmaster op ’t werk geblokkeerd. Dan maar proberen via de smartphone maar dat ging evenmin vlotjes. De ontvangst is in en rond ons gebouw niet altijd even goed.

Het heeft me uiteindelijk 10 uiterst enerverende minuten gekost en nog eens een half uur om te bekomen van de stress. Maar ze zijn besteld ! We voegen in oktober nog een dagje extra aan onze vakantie in Zeeland en blijven een extra nachtje slapen in Oostende. Want daar is het dat Ry Cooder één van zijn twee Belgische concerten zal geven.

Mijn jongere collega’s hebben geen flauw idee wie Ry Cooder ook al ben ik zeker dat ze allemaal al wel eens filmmuziek van zijn hand hebben gehoord. Ik denk dan bijvoorbeeld aan Paris, Texas, The Long Riders, The Border..

Ik hoop dat hij aan mijn verwachtingen zal voldoen. Ik begin alvast af te tellen.

Get Rythm (1988)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s