Pak in, stap uit

vat.JPGErna en Julien zijn al een tijdje getrouwd. Maar ze hebben besloten om een einde te maken aan hun huwelijk en te scheiden. Erna wil een beautyfarm beginnen en computernerd Julien wil, samen met zijn maîtresse Doris, een computerzaak beginnen. Een taxi om Erna en haar koffers te komen halen is al besteld.

Adeline, de vrome en bemoeizieke zus van Erna zou echter wel roet in het eten kunnen gooien. En dan besluit ook de maîtresse Doris een einde te maken aan de relatie. Op die manier vreest Julien dat ze nooit gescheiden geraken.

Gelukkig is er Basiel, een hardwerkende taxichauffeur die een handje zal helpen zodat alles goed afloopt. Hij schakelt daarvoor zijn nuchtere nichtje Odette in. Zelfs zijn vrouw Gusta komt helpen.

Pak In, Stap Uit is de titel van het stuk waarmee het Vorselaars Amateur Toneel a.k.a. het VAT, ons dit jaar wist te onderhouden. En net als de vorige jaren hebben ze zich weer prima van hun taak gekweten. Het kwam een beetje moeizaam op gang maar het duurde niet lang of de eerste lachsalvo’s galmden door de zaal.

Het heeft toch iets, zo’n amateurtoneel. Benieuwd wat de concullega’s van Oud-KLJ er in februari van terecht zullen brengen.

20171112_203222.jpg

20171112_203219.jpg