Naweeën

Ondertussen ligt onze korte vakantie al enkele dagen achter ons. De verslagen zijn gemaakt. Foto’s zijn op facebook geplaatst.

Nu is het tijd om de genomen foto’s (een vijfhonderdtal) grondig te bewerken en indien nodig weg te gooien. Een selectie daarvan zal uiteindelijk het vakantieboek vormen.

Naast de 500 foto’s zijn er ook nog 7 Coca-Cola blikjes meegekomen. Heel toevallig trouwens. Conny had immers eens zin om af te wijken van onze after dinner tea. Dus besloten we om nog even de lokale supermarkt binnen.

Nadat we de koffie hadden gevonden besloot ik om toch maar even langs de frisdranken te gaan. Veel hoop had ik niet echt want Duitsland is niet langer het paradijs dat het ooit was. Maar toch … binnen de kortste keren had ik zeven verschillende blikjes gevonden. Bijna alle losse blikjes die er stonden gingen mee. Mijn succesvolste supermarkt bezoek ooit.

cokegermany.jpg